Pris: Kr 200 for enkeltperson og 300 for par. Dette er med middag osv.
Pris: Kr 150 uten middag osv. (inngang fra kl. 22.30)

Til alle fotballinteresserte!

Hei!

I forbindelse med MFK turne 2017 vil Åndalsnes IF få besøk av Ole Gunnar Solskjær og hans team av trenere og spillere.

...

I tillegg til fotballskole for barn 6-18 år, arrangeres det trenerseminar for trenere, lagledere og andre støttespillere til fotballen. Vi ønsker hjertelig velkommen til våre naboklubber - se link for mer informasjon

Del gjerne denne informasjonen med de som kan være interessert i arrangementet i deres klubb.

Ta gjerne kontakt for spørsmål.

Påmelding til

Seier i første kamp På Ekeberg

Postet av Måndalen IL den 30. Jul 2017

Konnerud IL fra Drammen vart slått 7-2 av våre gutter. Isac Moen, Even Farkvam og Sivert Talberg scora 2 kvar. Fredrik Lie putta det siste.

Norway-cup 2017

Postet av Måndalen IL den 27. Jul 2017

Måndalen IL stiller lag 7-er serien i G15/16 klassen.

Under er det en link til gruppen laget er i:

Vi kommer til å legge ut mer her og på facebook når vi får vite mer fra Ekeberg og Oslo!

Tre poeng mot Bjørset

Postet av Måndalen IL den 25. Jun 2017

Det ble til slutt en 4-2 seier mot Bjørset etter 1-2 til pause.

Første omgang var skikkelig dårlig fra vår side. Vi er ikke med fra avspark og Bjørset går
rett i angrep og avslutninga fyker inn i nota. Deretter er vi tannløse, upresise og vi ligger ikke i en god formasjon. Vi brenner en straffe og lar Bjørset få gå opp til 0-2. Isac reduserer med ei god heading like før pause.

I andre omgang er vi litt bedre, men ikkje god da heller. Vi greier å score tre mål. Kristoffer putter en retur fra keeper i mål. Vegard curler et skudd i lengste hjørne og Tommy runder keeper, etter et gjennomspill, og setter 4-2 i nota i hans siste kamp for Måndalen IL.

Det viktigste i dag var fire mål og tre poeng. Måten får vi glemme og så får vi brette om ermene til
lokaloppgjøret mot Isfjorden 18. august,

Perfekt km i friidrett

Postet av Måndalen IL den 18. Jun 2017

Måndalen IL gjennomførte km i friidrett på ein prikkfri måte.

Dagen starta med øvelser for rekruttene. Der var det mane barn i alderen 5-10 år som viste
både glede og ferdigheter i ulike øvelser som lengde, høgde og 60m.

Senere på dagen var det km for 11-14 åringer. Her var det mange gode utøvere som presterte godt.
Måndalen IL fikk to mestere i lengde og stafett (4x60m).

Så ufortjent

Måndalen sitt A-lag tapte 1-2 heime mot Gossen etter 1-1 til pause.

Vi slepp inn to dritmål og scorer ikkje på våre store sjanser som det var fleire av. Denne kampen burde ha vore vunne med minst to mål.

Vi får håpe at det løsner mot Bjørset neste helg!

Tap for serielederen

Postet av Måndalen IL den 28. Mai 2017

Skåla ble til slutt for sterke for hjemmelaget etter en jevn kamp over en time.

Første omgang bikket fram og tilbake med sjanser på begge sider. Hjemmelaget kunne Ha
gått opp i 1-0 på straffe ved Adrian, men bortelagets keeper redder. Like etter blir det 0-1 og 0-2 kommer fem minutt før pause- Vi kunne redusert når Roger når han kom alene med keeper, men keeper redder nok en gang.

Etter pause er spillet jevnt fordelt. Etter et innlegg fra venstre får Tommy drømmetreff på hel volley og ballen fyker i nettet nede i høyre hjørne for keeper. Fortjent 1-2. Nå er det kamp. Blir det 2-2 kan vi snu det og blir det 1-3 blir det tøft å få poeng. Dessverre er vi dårlig på en markering etter corner og Skåla får for lett putte 1-3. Vi gjør en del bytter slik at mange får spilletid. Vi blir urutinerte og Skåla-spillere springer i gjennom to ganger og fullfører sluttresultatet til 1-5.

Seier mot Fiksdal/Rekdal

Postet av Måndalen IL den 22. Mai 2017

Det ble til slutt en komfortabel 5-1 seier mot de lysblå på en ikke altfor godt klipt Rekdal stadion.

Rudi Samseth ga oss ledelsen 1-0, men hjemmelaget utlignet til 1-1 på et langskudd Preben burde ha holdt. Det ble 1-1 til pause etter en litt slapp omgang og en del brente sjanser.

I andre omgang skrur vi opp tempoet og scorer fire mål og har god kontroll på kampen. Vegard Ellingseter, Henrik Kjersem, Adrian Voldseth og Even Frakvam (frisparkperle) scora måla.

Fredag 26.05 kl. 19.00 er det hjemmekamp mot Skåla

Seier mot Bryn

Postet av Måndalen IL den 14. Mai 2017

Det ble 4-1 i årets første hjemmekamp mot Bryn. Til pause var det 2-1.

Vår nysignering Vegard Ellingseter åpnet debuten med to mål. Han sørget for at vi ledet 2-0.
Bryn reduserer på ei heading etter corner. I andre omgang har vi god kontroll og Even Farkvam og Bendik V. Hovde øker ledelsen til 4-1. En godt gjennomført kamp på en ikke for god gressbane.

Neste kamp er borte mot Fiks/Rek fredag 19.mai.

Tap for A-laget i serieopninga

Postet av Måndalen IL den 7. Mai 2017

Det ble 8-6 tap borte mot Rival 2 i sesongens første kamp.
Målscorere for oss var: Kristoffer Nikolaisen 2, Roger Moen, Tommy Nikolaisen, Adrian Voldseth Og Fredrik Lie

Lag 12 i 4.div rykker ned
* Hvis Træff 2 havner på kvalikplass, rykker lag 2 i 5.div direkte opp.
* Hvis Træff 2 havner høyere enn kvalikplass, beholder laget på 11 plassen i 4.div og lag 2 i 5.div rykker direkte opp

Senario nr. 4: Begge lagene fra N&R rykker ned fra Regionsligaen:
Træff 2 blir flyttet ned fra 4.div*
*Hvis Træff 2 havner på 12. plass, rykker lag 11 i 4.div direkte ned og lag 10 i 4.div møter lag 2 i 5.div til kvalik