Til alle som ønsker å trene på trimrommet til Måndalen IL året 2017:

Vi kommer til å sette inn ny lås i døra til trimrommet. Det vil si at alle
som vil trene der i 2017 må låne ny nøkkel.

For å få ny nøkkel må treningsavgift være betalt og kontrakt for å trene
på trimrommet være underskrevet.

Alle som skal trene må og være medlem av idrettslaget for 2017. Vi kommer
til å sende ut faktura på dette tidlig i året 2017, eller etter kvart som det kommer
inn nye medlemmer.

For 2017 blir det kun to beløp å velge imellom. Det er 600kr for et halvår og
1200kr for et helt år.

Halvt år vil si periodene januar-juni og juli-desember. Helt år er perioden januar - desember.

NB! For de som ikke har gjort opp for seg for 2016. Dere kan ikke fornye treningsperioden for 2017 før dette er gjort!

For de som ønsker å begynne å trene allerede 1.januar 2017 kan et av beløpa betales til kontonr. 39104425600

Stein Olav Edøy
Leder Måndalen IL

Vårt treningsrom ligger i kjelleren på vårt klubbhus. Der er det mange ulike apparater å trene med. Alt fra tredemøller til små manualer. Her er det absolutt noe for alle uansett alder og kjønn.

Om du ønsker å sjekke ut mer om treningsrommet så ta deg en tur å for å se på det. Det er ofte folk der på kveldstid hver ukedag.