Seier mot Nordlandet

Postet av Måndalen IL den 14. Aug 2015

Det ble en grei 5-1 seier mot laget fra Kristiansund.

Kampen startet med at laga følte litt på hverandre de første minutta. Etter hvert tok vi over
og tok ledelsen 1-0 etter at Ola Farkvam chippa ballen over deres keeper. Deretter datt vi litt i
intensitet og slapp de litt inn i kampen. Etter litt ubesluttsomhet kom deres flanke igjennom og utlignet. Selv om det stod 1-1 til pause burde vi ha ledet etter å ha hatt noen store sjanser, men kunne fort ha blitt straffet på en av deres overganger etter at vi taper ballen noe unødvendig på veg framover.

I andre omgang har vi stort sett full kontroll. Etter å ha brent noen store sjanser setter Martin Stokke fram godfoten og putter ballen sikkert i mål etter en presis corner fra Andreas. Like ruller vi opp og Roger Moen blir sendt gjennom på kant og han curler ballen lekkert i lengste hjørne for keeper.
Roger får flere gjennomspill og på et av de setter han 4-1 kontrollert bak keeper. Adrian Voldseth får æren av å sette inn 5-1 på retur etter et straffespark han selv tok og keeper reddet. Må ta med at Nordlandet brente en straffe på stillinga 4-1.

Neste kamp er borte mot AK 2 søndag 23. august. Da må alle være klare til kamp!