Til alle som ønsker å trene på trimrommet til Måndalen IL året 2022:

Om du ønsker å starte å trene på vårt trimrom så ta kontakt med Stein Olav Edøy på tlf.nr 99045277 eller via messenger.

Når alt er ordnet økonomisk vil du få tilsendt en epost fra Danalock der du kan laste ned an app som fungerer som døråpner.

Alle som skal trene må og være medlem av idrettslaget for 2022. Du får tilsendt faktura på medlemsskapet.

For 2022 blir det kun to beløp å velge imellom. Det er 600kr for et halvår og
1200kr for et helt år.

Halvt år vil si periodene januar-juni og juli-desember. Helt år er perioden januar - desember.

Vårt treningsrom ligger i kjelleren på vårt klubbhus. Der er det mange ulike apparater å trene med. Alt fra tredemøller til små manualer. Her er det absolutt noe for alle uansett alder og kjønn.

Om du ønsker å sjekke ut mer om treningsrommet så ta deg en tur å for å se på det. Det er ofte folk der på kveldstid hver ukedag.